Hvem er Collect?

Dansk firma specialiseret i bæredygtige og svanemærket småmøbler og tilbehør.
COLLECT furniture blev grundlagt i 2008 med lanceringen af møbler skabt til børn, med fokus på at motivere og pirre deres nysgerrighed, samtidigt med at møblernes kvalitet og design appellerer til forældre og bedsteforældre. Børnemøblerne er ikke kun til børneværelset, men designet til at passe ind overalt i boligen og dermed give børnene deres plads i de voksnes rum. Flere af børnemøblerne er endda ligeså funktionelle for de voksne selv!
Kollektionen er siden udvidet med møbler skabt til voksne: sofabord KANT, reolen VinkL og BiRP magneterne – alle legende og multifunctionnelle.
Hele kollektionen er tegnet af Frederic Collette.

Holdbarhed, bæredygtighed og sikkerhed er i fokus allerede i et tidligt designfase. Med en baggrund som civilingeniør er designer Frédéric Collette dybt involveret i alle aspekter af produktionen, idet han vurderer hvert enkelt møbels samlede miljøpåvirkning fra vugge til grav med strenge krav – ikke kun med hensyn til brugen af certificeret bæredygtigt træ, lim og olie, men også for eksempel emballage, produktionsetik, sundhedspåvirkning på børn, der bruger møblerne og sikre stærke, langvarige produkter. Denne tilgang har givet nogle af vores møbler det nordiske miljømærke Svanemærket, der klart kommunikerer vores sundheds- og sikkerhedsbevidsthed, miljøhensyn under produktion og høj kvalitet.